Skip to content

Referencer

Referencer

Stort logo til Lyreco

”Patrik bruger vi til oversættelsesopgaver til alle vores kampagner, som vi har brug for at få oversat fra dansk til svensk. Patrik er altid meget professionel og faglig i sin oversættelse. Det lyser igennem, at han er sprog-detaljeret og sætter en ære i at oversætte korrekt. Derudover er Patrik helt utrolig fleksibel og løser altid opgaverne med lynets hast; selvom vi leverer med ultrakorte deadlines. Og Patrik er altid sød og behagelig at kommunikere med. Jeg kan KUN anbefale Patrik! Vi værdsætter vores samarbejde virkelig meget!”

Dina Flygenring
Head of visual design, Lyreco Scandinavia A/S

(Lyreco er Europas største leverandør af arbejdspladsforsyninger)
Logo til DFDS

”Siden oktober 2021 har Patrik Högkvist oversat nyhedsbreve, grafisk materiale, indlæg til sociale medier m.m. for DFDS fra engelsk og dansk til svensk. Jeg har været yderst tilfreds med Patriks arbejde, kommunikationsevner og menneskelige egenskaber.

Patrik har et utroligt skarpt blik for detaljer, stiller spørgsmål for at få opklaret uklarheder og sørger for, at hans arbejde er støvsuget for fejl inden levering. Derudover tilpasser Patrik altid sine oversættelser, så de passer til ruterne og målgruppen på det svenske marked! Patrik kommer med forslag og påpeger fejl i kildefilerne, og han står altid til rådighed, hvis vi har spørgsmål og brug for hjælp med ad hoc-opgaver.

Jeg kan varmt anbefale Patrik. Han leverer altid fremragende kvalitet og har desuden en forbilledlig ansvarsfølelse og indstilling til de opgaver, han påtager sig.”

Evelina Slavinskyte
Digital Marketing Specialist, DFDS

Logo til FSC

”Vi bruger Patrik til at oversætte hjemmesidetekster til kampagnesider. Lige fra første mail var han professionel og hurtig til at svare. Han sætter sig ind i oversættelsen og leverer gennemarbejdede tekster. Varm anbefaling herfra.”

Sara Helgren Boll
Kommunikationsmedarbejder og projektkoordinator, FSC Danmark

Jeg ansatte den dansk-svenske oversætter Patrik Högkvist til at oversætte og korrekturlæse vores personlige træningswebsite til svensk, og jeg kunne ikke have valgt en mere professionel person. Patrik er meget nøjagtig, præcis og omhyggelig, og han gjorde en ekstra indsats for at give os præcis det, vi havde brug for.

Uden tvivl, vælg Patrik – han er den oversættelsesekspert, du har ledt efter!

Cecilie Espolin Johnson
CEO, Bino Training

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med den dygtige svenske oversætter Patrik, som har stået for oversættelse og korrekturlæsning fra dansk til svensk af et produktkatalog (InDesign). Jeg er meget tilfreds med resultatet af samarbejdet, og det er helt sikkert, at jeg vil vælge at benytte mig af Patriks tjenester igen i fremtiden.

Sidsel Louise Kristiansen
Grafisk designer, BesserSchnitt Reklamebureau

 

Da vi akut havde brug for en oversætter, var det med stor glæde og sikkerhed, at Patrik overtog opgaven, som var svær, fordi materialet er kompliceret og ikke let tilgængeligt for ikke-professionelle.

Men Patrik kastede sig over opgaven med præcision og perfektion. Det, der tog os flere år, udførte Patrik hurtigt og effektivt til stor tilfredshed på kort tid.

Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Patrik Högkvist.

Mette Rørdam
Direktør og indretningsarkitekt, Indretningsakademiet A/S

Vi er meget glade for Patriks arbejde. Han er god til at sætte sig ind i alle tekster, fra enkeltsætninger til mere avancerede spinnertekster. Der er god kommunikation, og det er rart at skrive direkte med ham, som faktisk laver arbejdet. En stor anbefaling fra os.

Jesper Jansen
Programmør, BilligToner ApS

”Vi er meget tilfredse med Patriks indsats og kommunikation undervejs. Det var et svært opdrag, da teksterne var af meget svingende kvalitet, så det var et flot arbejde med at få dem alle op på A++ niveau!”

Halfdan Trolle Krawack
Business Development Coordinator, Architect

”Vi hos Blonde valgte Patrik til at oversætte vores kundecases inden vores lancering i Sverige. Teksterne er i høj grad afgørende for vores nye Sverige-afdelings succes, så vi ønskede den højeste kvalitet.

Patrik var meget imødekommende og konstruktiv, og han leverede et exceptionelt godt stykke arbejde, som uden tvivl vil generere nye kunder. Vi er ham meget taknemmelige og kan varmt anbefale hans services!”

Alfred Lauritzen
Partner & Producer, Blonde Inc.

”Samarbejdet med DANSKA TILL SVENSKA AB fungerer effektivt og upåklageligt. Leveringstiden er kort, oversættelserne altid korrekte – og den løbende dialog med Patrik er altid meget smidig og professionel.”

Lars Hintze Andersen
CEO, Dania Software A/S

”Jeg har gennem længere tid haft et godt samarbejde med Patrik, som har gode sprogkundskaber og høje kvalitetskriterier til oversættelserne. De er altid gennemarbejdede, fejlfrie og tilpasset den svenske målgruppe i form af tilpassede ordvalg. Herudover vil jeg påpege, at Patrik er en fornøjelse at arbejde sammen med.”

Fie Sørbø
Dansk og norsk oversætter

”Vi har hos wawa fertility været meget glade for samarbejdet med Patrik i forbindelse med vores lancering i Sverige.

Han har bistået os med oversættelse af både websitetekster og indhold i app. Han har været fleksibel og altid kunne levere hurtigt, hvilket har været afgørende for vores arbejde.”

Barbara Saouma
Head of Partnerships, wawa fertility

”Patrik er professionel og leverer grundige oversættelser til tiden. Han har stor opmærksomhed på detaljer trods vores korte deadlines. Patrik tager sig også tid til at give feedback på kildeteksten og hjælper os til at forstå og bruge de svenske oversættelser. Vi sætter pris på at samarbejde med en så kompetent og behagelig person!

Vi giver Patrik vores bedste anbefaling!”

Gratsiela
On-line Marketing Coordinator

”Vi har samarbejdet med Patrik i flere år og har fra den første oversættelse oplevet, at Patrik har en professionel tilgang til sit virke og en passion for sprog. Patrik leverer altid til tiden, hvilket er afgørende for os, da vi ofte bruger oversættelserne til tryk. Vi bruger også oversættelserne på vores websteder og på sociale medier, hvor læserne både deler og efterlader positiv feedback. For et internationalt firma som Wood Mizer er det vigtigt, at vores oversættere har en hurtig responstid og viser interesse for vores felt.

Vi vil uden tvivl anbefale Patrik som en professionel oversætter.”

Mareks Lomako
Online Marketing Specialist, Wood-Mizer

”Mine forventninger var høje, da jeg indledte samarbejdet med Patrik, og alligevel var han i stand til at overraske mig. Patrik er den type oversætter, som altid giver det lille ekstra. Oversættelser og korrektur er af høj kvalitet – altid leveret med et smil og lidt ekstra service. Og altid til tiden. Patrik er den rette, hvis du har behov for marketingrelaterede, juridiske eller tekniske tekster, og han arbejder altid med stor grundighed.

Prøv Patrik! Jeg er sikker på, at du vil opleve det samme.”

Line Riddervold Thorsen
Translation Coordinator, Scantext Oversættelser A/S