Skip to content

Om Patrik

Jeg søger altid nye horisonter

Jeg har en blandet erfarings- og uddannelsesmæssig baggrund, som blandt andet omfatter copywriting, og jeg etablerede mig som selvstændig oversætter i 2015.

Efter at have haft succes med min virksomhed i flere år etablerede jeg i 2019 aktieselskabet DANSKA TILL SVENSKA AB.

I dag oversætter jeg brandbyggende tekster til flere store globale kunder, som du helt sikkert kender – men også til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at øge antal konverteringer og fremstå mere troværdige over for svenske kunder og leverandører.

Jeg lægger vægt på tilgængelighed, punktlighed og fortrolighed og på at yde god service til mine kunder.

Patrik Högkvist

Oversætter

Orange logo for Translators Without Borders, som forestiller en figur, der holder en jordklode over hovedet.

Jeg støtter Translators Without Borders og arbejder gratis for at sikre, at mennesker i udsatte områder får den hjælp, de har brug for, gennem oversættelse af livsvigtig information.

Rødt og gråt logo for Svenska Facköversättare.

Jeg er medlem af Sveriges facköversättarförening, Sveriges fagorganisation for svenske fagoversættere.

Referencer

Stort logo for Lyreco

Patrik er fagligt dygtig, velovervejet og altid opmærksom på fejl og mulige forbedringer. Han løser sine opgaver særdeles tilfredsstillende og hurtigt. Han er behagelig og nem at kommunikere med, og hvis en proces kan optimeres, kommer han gerne med løsningsforslag, som kommer alle parter til gode.

Christina Vlasman,

Product Content Manager, Lyreco Scandinavia A/S

 

Patrik bruger vi til oversættelsesopgaver til alle vores kampagner, som vi har brug for at få oversat fra dansk til svensk. Patrik er altid meget professionel og faglig i sin oversættelse. Det lyser igennem, at han er sprog-detaljeret og sætter en ære i at oversætte korrekt. Derudover er Patrik helt utrolig fleksibel og løser altid opgaverne med lynets hast; selvom vi leverer med ultrakorte deadlines. Derudover er Patrik altid sød og behagelig at kommunikere med. Jeg kan KUN anbefale Patrik! Vi værdsætter vores samarbejde virkelig meget!

Dina Flygenring,

Production Manager, Visuals & Design, Lyreco Scandinavia A/S

(Lyreco er Europas største leverandør af arbejdspladsforsyninger)

“Vi er meget tilfredse med Patriks indsats og kommunikation undervejs. Det var et svært opdrag, da teksterne var af meget svingende kvalitet, så det var et flot arbejde med at få dem alle op på A++ niveau!“

Halfdan Trolle Krawack,
Business Development Coordinator,
Architect

Samarbejdet med DANSKA TILL SVENSKA AB fungerer effektivt og upåklageligt. Leveringstiden er kort, oversættelserne altid korrekte – og den løbende dialog med Patrik er altid meget smidig og professionel.

Lars Hintze Andersen,
CEO, Dania Software A/S

Jeg har gennem længere tid haft et godt samarbejde med Patrik, som har gode sprogkundskaber og høje kvalitetskriterier til oversættelserne. De er altid gennemarbejdede, fejlfrie og tilpasset den svenske målgruppe i form af tilpassede ordvalg. Herudover vil jeg påpege, at Patrik er hurtig og en fornøjelse at arbejde sammen med.

Fie Sørbø,
Norsk og dansk oversætter

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Patrik. Levering til tiden og i god kvalitet. En rigtig god kombination. Jeg vælger også Patrik næste gang.

Gitte Brøndum Petersen,
CEO, Scantext Oversættelser A/S

Vi har samarbejdet med Patrik i flere år og har fra den første oversættelse oplevet, at Patrik har en professionel tilgang til sit virke og en passion for sprog. Patrik leverer altid til tiden, hvilket er afgørende for os, da vi ofte bruger oversættelserne til tryk. Vi bruger også oversættelserne på vores websteder og på sociale medier, hvor læserne både deler og efterlader positiv feedback. For et internationalt firma som Wood Mizer er det vigtigt, at vores oversættere har en hurtig responstid og viser interesse for vores felt. Vi vil uden tvivl anbefale Patrick som en professionel oversætter.

Mareks Lomako,
Online Marketing Specialist, Wood-Mizer

Mine forventninger var høje, da jeg indledte samarbejdet med Patrik, og alligevel var han i stand til at overraske mig. Patrik er den type oversætter, som altid giver det lille ekstra. Oversættelser og korrektur er af høj kvalitet – altid leveret med et smil og lidt ekstra service. Og altid til tiden. Patrik er den rette, hvis du har behov for marketingrelaterede, juridiske eller tekniske tekster, og han arbejder altid med stor grundighed. Prøv Patrik! Jeg er sikker på, at du vil opleve det samme.

Line Riddervold Thorsen,
Translation Coordinator, Scantext Oversættelser A/S

I en af Patriks travle perioder ansatte Patrik mig for at hjælpe med oversættelsen af forskellige SEO-tekster og produktbeskrivelser. Jeg fik klare instruktioner, en god tidsfrist og en sikker arbejdsproces. Havde jeg behov for en hurtig afklaring, fik jeg hurtigt svar, og vi sparrede frem og tilbage, indtil vi nåede frem til den bedste løsning. Sidst, men ikke mindst, er Patrik utroligt rar at arbejde sammen med – det gør jeg gerne igen.

Anna Green,
Svensk oversætter

Patrik er pålidelig og professionel og har et indgående kendskab til oversættelsesbranchen. En absolut fornøjelse at arbejde sammen med ham. Hurtige, professionelle og smarte oversættelser af høj kvalitet.

Francesco Musso,
Supply Chain Manager, Ampere Translations

Patrik arbejdede på en teknisk oversættelse sammen med os. Han leverede til tiden, og vores kunde var meget tilfreds med oversættelsen. Vi giver vores varmeste anbefaling!

Sure Languages

Patrik er meget pålidelig, overholder alle tidsfrister og leverer perfekte oversættelser. En fornøjelse at arbejde sammen med.

Tina McCaffrey,
Sanwes Sproginstitut aps

Patrik er en pålidelig og professionel oversætter. Reagerer altid hurtigt og leverer en oversættelse af god kvalitet inden for den aftalte frist. Jeg skal snart arbejde med ham igen!

Hanno Willemsen,
EWE-I

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med Mr. Högkvist. En af mine oversættere kunne ikke overholde vores aftale, Patrik hjalp mig med at levere, stadig til tiden. Han er meget professionel og meget kompetent. Mange tak!

Schofield & Partner